Grand opening Zadar

Službeno smo otvorili prvi Padel Club Dalmatia centar u Zadru! Veliko svečano otvorenje organizirano je kao najveći padel event u Zadru s željom da se svi zabavimo, družimo i bolje upoznamo.

Glavni dio otvorenja bio je Međunarodni Padel Turnir na kojemu su sudjelovali hrvatski padel reprezentativci, profesionalni igrači iz Švedske, Mađarske i Slovenije te trenutno najbolji profesionalni igrači u RH. Uz turnir pripremili smo i brojne pogodnosti, popuste i nagrade, organizirali školu padela za djecu i pobrinuli se da i najmlađi imaju svoj kutak kako bi se cijela obitelj mogla zabaviti i uživati u bogatom progamu. Za vrhunsku atmosferu na partyju pobrinuo se DJ, a izbora za osvježenje i snack nije nedostajalo.

Zadar je i službeno postao bogatiji za još jedan popularni i brzorastući sport. Kako biste imali priliku uživati u pravom padel iskustvo od početka smo se trudili da cijeli dojam, ugođaj i sadržaj budu upravo takvi – izvorni. Glavni cilj nam je da upravo Zadranima približimo užitak igranja padela, da zajedno gradimo padel priču u Zadru i da uživamo u spoju rekreacije i zabave.

Hvala svima na sudjelovanju, dolasku, druženju, zabavi i odličnom turniru i još boljim mečevima! Nadamo se da ste uživali koliko i mi. Čestitamo dobitnicima Međunarodnog Turnira i veselimo se ponovnom zajedničkom druženju!

Još jednom hvala sponzorima otvorenja: Tourist hotel Zadar, Boutique Hostel Forum, Decathlon & Babalo Street Food te sponzorima naših padel terena: Decathlon & GreenLine – Centar umjetne trave.

Cijelu atmosferu pogledajte u galeriji.